Stödsamtal / Krissamtal

Olika sorters kriser är en naturlig del av livet, då kan det ibland behövas professionellt samtalsstöd under en begränsad period.

Stödsamtalens syfte är att du skall kunna prata om en svår händelse, något som har skakat om dig och din vardag.

Det kanske kan vara en sjukdom, en skilsmässa eller ett dödsfall. Det kan också vara en förlust av ditt arbete, en olycka eller familjeproblem. Samtalen kan om man önskar övergå i en terapeutisk sorgbearbetning.

Stödsamtalen är till för att hjälpa dig att bearbeta dina känslor och tankar kring händelsen och de pågår så länge du känner behov av stöd.

”Stödsamtalens syfte är att du skall kunna prata om en svår händelse, något som har skakat om dig och din vardag.”

 

Hur går det till?

Du ringer eller mailar mig så bokar vi en tid för ett förutsättningslöst första möte. Första gången ses vi i 60 min till reducerat pris. Detta ger dig en möjlighet att känna efter om du vill fortsätta med samtal hos mig. Många undersökningar visar att oavsett terapiform så är förtroendet för terapeuten det viktigaste för terapins framgång . Om du väljer att fortsätta gör vi tillsammans upp en plan för hur ofta och hur länge vi ska ses. Jag har 50 min sessioner eller 75 min sessioner att välja mellan. Maila eller ring mig för prisuppgifter. (24 timmars avbokningspolicy gäller, för fakturering till företag tillkommer moms.)

Är stöd och krissamtal för alla?

Alla som känner sig ensamma med sin förlust och sorg eller har en önskan och ett behov av ha någon att prata med om sin kris kan dra nytta av stöd och krissamtal. Du kommer att bli bemött och lyssnad på med värme där sorgen behandlas som en naturlig känslomässig reaktion.

Kontakt

    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi

    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi