Personlig utveckling

Personlig utveckling handlar om att skaffa sig livskunskap – kunskap (lära känna) om sig själv, sin kraft och sin potential. Det handlar om att se sina hinder och mönster samt att bli medveten om vad man triggas av, dvs. vad som gör att du blir irriterad, känner dig sviken, blir arg eller glad.

Personlig utveckling handlar om:

  • Att kunna identifiera vad som är viktigt för just dig.
  • Att ha kontakt med din vilja.
  • Att lära sig ta eget ansvar, så att du får dina behov tillgodosedda och mår bra.
  • Att ha makten i sitt liv och leva sin fulla potential med alla dess kvalitéer.

”Personlig utveckling handlar om att kunna identifiera vad som är viktigt för just dig, att ha kontakt med din vilja.”

 

Hur går det till?

Du ringer eller mailar mig så bokar vi en tid för ett förutsättningslöst första möte. Första gången ses vi i 60 min till reducerat pris. Detta ger dig en möjlighet att känna efter om du vill fortsätta med terapisamtal hos mig. Många undersökningar visar att oavsett terapiform så är förtroendet för terapeuten det viktigaste för terapins framgång . Om du väljer att fortsätta gör vi tillsammans upp en plan för hur ofta och hur länge vi ska ses. Jag har 50 min sessioner eller 75 min sessioner att välja mellan. Maila eller ring mig för prisuppgifter. (24 timmars avbokningspolicy gäller, för fakturering till företag tillkommer moms.)

Är personlig utveckling för alla?

Alla som har en önskan eller ett behov av att förändra något i sitt liv kan dra nytta av personlig utveckling. Att stanna upp ett tag och ställa sig själv några väsentliga frågor om hälsa, helhet, vilja och vägval är en mycket bra investering, förmodligen en av de allra viktigaste du kan göra.

Kontakt


    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi

    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi