Coaching

Coaching inriktar sig ofta på ett visst problem eller en specifik målsättning. Kanske vill du prestera bättre på jobbet, ha mer energi, förändra ett visst beteende eller nå ett efterlängtat mål? T.ex. skriva en bok, flytta, byta jobb mm.

Coaching inriktar sig på nutiden och framtiden, påskyndar din utveckling och leder till effektivare val. Som din coach är mitt uppdrag att stötta, sporra, inspirera och utmana dig att hitta dina lösningar så att du kan nå dina mål.

Under processen ställs bl. a. frågorna:

  • Vad vill du?
  • Vad är det som hindrar  hindrar dig?
  • Vad behöver du?
  • Vilket är ditt nästa steg?

Vi undersöker tillsammans vad du behöver för att nå dina mål. Vi planerar och bryter ner målen i mindre bitar och tar ett steg i taget.

I coaching sätts tydliga mål och tidsramar för att nå resultat. Det bör vara minst 5 coachsamtal och hemuppgifter förekommer emellan gångerna.

”Coaching inriktar sig på nutiden och framtiden, påskyndar din utveckling och leder till effektivare val.”

Hur går det till?

Du ringer eller mailar mig så bokar vi en tid för ett första möte. Första gången ses vi i 60 min till reducerat pris. Detta ger dig en möjlighet att känna efter om du vill fortsätta med coachsamtal hos mig. Många undersökningar visar att förtroendet för coachen är väldigt viktigt för framgång. Om du väljer att fortsätta gör vi tillsammans upp en plan för hur ofta och hur länge vi ska ses. Jag har 50 min sessioner eller 75 min sessioner att välja mellan. Maila eller ring mig för prisuppgifter. (24 timmars avbokningspolicy gäller, för fakturering till företag tillkommer moms.)

Är coaching för alla?

 Alla som har en önskan eller ett behov av att förändra något i sitt liv kan dra nytta av coaching. Att stanna upp ett tag och ställa sig själv några väsentliga frågor, att fokusera på ett visst problem och hitta en realistisk strategi för att nå ditt mål. Det är en mycket bra investering, förmodligen en av de allra viktigaste du kan göra.

Kontakt

    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi

    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi