Om mig

Min sanna drivkraft är att se och hjälpa människor leva och vara den de är. Jag är empatisk, engagerad och lyssnar med närvaro. Jag är prestigelös och äkta, hos mig finns inga prestationskrav och du kan därför vara sann och öppna dig för den du är. Jag har plats och tid för hela Dig.

Lite mer om mig…

Jag heter Malin Rinman och har min utbildning från HumaNova i Stockholm. Jag har gått den 4-åriga samtalsterapeututbildningen och är idag Auktoriserad och Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes. Under utbildningen gick jag i obligatorisk egenterapi (100 timmar). Jag har också en Basutbildning i Integrerad Psykoterapi (sk steg 1), med fokus på KBT som inkluderar ACT, schematerapi, mindfullness och relationell terapi. Jag har också en vidareutbildning i tre steg i Compassion fokuserd terapi. Jag är diplomerad coach och är certifierad via European Mentoring and Coahcing Council (EMCC).

Mina tidigare 20 år i näringslivet, både som anställd och egen entreprenör, har gett mig en stor insikt i utmaningarna att kombinera familj och vardagsliv med en stressig och prestationsinriktad arbetssituation. Människor, relationer och äkta möten har alltid varit en viktig del av mitt liv, kanske är det just därför jag själv har 4 barn och arbetar med det jag trivs allra bäst med.

Lite om din säkerhet…

Jag är auktoriserad, vilket innebär att jag har minst 200 klienttimmar/år och att jag regelbundet går i egen handledning samt har minst 15 timmar fortbildning/år.

Jag har tystnadsplikt och har förbundit mig att jobba under Psykosyntesförbundets Etiska regler

  • Jag är ansvarsförsäkrad
  • Jag innehar F-skattsedel

    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi

    Auk. Samtalsterapeut, Samtalsterapi